Thermografisch onderzoek Utrecht

Thermografisch onderzoek Utrecht

Thermografisch onderzoek Utrecht zorgt voor resultaat!

Het verwarmen van een kantoor, gebouw of woning kost energie. Om daar zo verstandig mogelijk mee om te gaan kunt u een thermografisch onderzoek Utrecht laten uitvoeren door Nieuwhoff de Rijk. Zo ontdekt u de zwakke plekken in de ruimte en kunt u zo duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk verwarmen.

Wat is thermografisch onderzoek eigenlijk?

In een woning of kantoorruimte is een comfortabele temperatuur en een gezond klimaat heel belangrijk. Schimmel, een verhoogde of juist verlaagde luchtvochtigheid, de temperatuur en tocht hebben daar invloed op. Door onderzoek te doen naar de temperatuur en het klimaat in uw woning of werkruimte kunt u ontdekken wat de sterke en zwakke punten in de isolatie en de verwarming zijn.

Er wordt onderzocht waar er warmtelekken zijn, of er koudebruggen bestaan (die zorgen voor een onaangename temperatuur en/of tocht) en of er luchtlekken in de ruimte zijn. Om alles goed in kaart te brengen wordt er een warmtecamera gebruikt (die gebruikmaakt van infrarood). Op deze manier lokaliseren we frames in de muur, ontdekken we eventuele schimmels, wordt verouderde of ontbrekende isolatie blootgelegd en kan warmtelekkage door de dakpannen voorkomen worden.

Wat kan Nieuwhoff de Rijk voor u betekenen?

Nieuwhoff de Rijk voert een thermografisch onderzoek voor u uit. Er bestaan verschillende goede redenen om een dergelijk onderzoek te laten doen:
• Het voorkomen van een lage temperatuur door warmteverlies.
• Het kunnen lokaliseren van oncomfortabele koudebruggen in gebouwen of woningen.
• Het verlagen van de energiekosten door isolatie te verbeteren.
• Het vermijden van gezondheidsrisico’s door schimmel of een hoge (of lage) luchtvochtigheid.

Door het klimaat, de temperatuur en de isolatie te verbeteren creëert u een verbeterd leef- en werkklimaat. Daar vaart iedereen wel bij. Niet alleen u of uw werknemers, maar ook het milieu. Nieuwhoff de Rijk zorgt ervoor dat elke woning of kantoor optimaal verwarmd kan worden zonder het milieu daarmee te veel te belasten.

Wilt u meer informatie over het doen van een thermografisch onderzoek Utrecht? Nieuwhoff de Rijk doet het graag voor u: neem hier contact met ons op!

030-2716496    030-2716496
    info@nieuwhoffderijk.nl