Noodverlichting Utrecht

Noodverlichting Utrecht

Noodverlichting Utrecht, noodverlichtingplan en noodverlichtingcontrole

Het eerste wat u wilt is dat uw klanten, medewerkers en bezoekers veilig het gebouw kunnen verlaten in een noodsituatie. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders. Zorg daarom voor goed gecontroleerde en geplaatste noodverlichting. Want noodverlichting Utrecht zorgt voor veiligheid.

Goed functionerende noodverlichting Utrecht en vluchtroute aanduiding is in en om uw gebouw van essentieel belang voor de veiligheid bij calamiteiten en stroomuitval.

Noodverlichting Utrecht is meer dan dat bordje ‘uit’ met het pictogram van een rennend mannetje. Het is ook verlichting van vluchtroutes en van ruimtes waar mensen werken zodat ze in geval van nood snel en veilig het pand kunnen verlaten.

Noodverlichting Utrecht moet aan regelgeving en normen voldoen. Nieuwhoff de Rijk kent de actuele wet- en regelgeving tot in detail. Wij helpen u bij het voldoen aan alle wettelijke eisen. Van ontwerp en installatie tot het onderhoud en de wettelijk verplichte jaarlijkse inspectie volgens de ISSO 79-norm. Dat bespaart u tijd, kosten en moeite. En u minimaliseert de kans op onveilige situaties en eventuele boetes. Onaangekondigde controles door Arbodienst of brandweer die constateren dat u met achterstallig onderhoud te maken heeft kunnen gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Nieuwhoff de Rijk zorgt ervoor dat u aan uw verplichtingen heeft voldaan.

Voor Nieuwhoff de Rijk is noodverlichting een specialisme. Start daarom vandaag nog met een noodverlichtingplan of de verplichte controle hiervan. Maak hier een afspraak voor advies of uitvoering.

030-2716496    030-2716496
    info@nieuwhoffderijk.nl