Zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen Utrecht

De voordelen van duurzame zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen; een goede investering om op lange termijn energie en geld te besparen. Bovendien laat u ermee zien dat u duurzaam onderneemt.

Duurzaam ondernemen, wat brengt het u?

  • Kostenbesparing, u bespaart op kosten van energie
  • Een goede reputatie, u laat zien dat u om het milieu geeft
  • Werknemerstevredenheid, men werkt graag voor een bedrijf wat duurzaam onderneemt
  • Subsidiemogelijkheden

Zonnepanelen Utrecht aanschaffen is extra aantrekkelijk dankzij diverse subsidiemogelijkheden:

Energie-investeringsaftrek (EIA): een subsidie voor de investering in energiezuinige technieken en de toepassing van duurzame energie in uw onderneming.

Stimulering van Duurzame Energie (SDE): subsidie voor de productie van duurzame elektriciteit en duurzame warmte zoals met zonnepanelen Utrecht.

Energie Onderzoek Subsidie (EOS): subsidie om kennis over energie-efficiency en duurzame energie in Nederland uit te breiden.

Innovatie Prestatie Contracten (IPC): subsidie voor samenwerkende mkb-bedrijven die een meerjarig innovatietraject uitvoeren.

Interesse? Wij brengen graag advies uit op basis van een nauwkeurige berekening. En uiteraard kunnen we zorgen voor professionele plaatsing van de zonnepanelen Utrecht, inclusief het aansluiten van omvormers, het aanpassen van de verdeler etc.

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen Utrecht bij u thuis of voor uw bedrijf? Klik hier om in contact te komen met Nieuwhoff de Rijk.

030-2716496    030-2716496
    info@nieuwhoffderijk.nl